PUHU KEHITTÄÄ AKTIIVISESTI PALLOKERHOTOIMINTAANSA

PuHu Juniorit jatkaa erittäin suosittuja pallokerhoja myös kaudella 2018-19 pienin muutoksin. Pallokerhotoimintaan suunnataan lisää valmennus- ja salivuororesursseja, joiden avulla ryhmäkokoja pystytään pienentämään ja tarjoamaan kaikille entistä parempaa toimintaa. Samalla pallokerhon sisältöjä kehitetään vastaamaan entistä enemmän ikävaiheen mukaiseksi.

Kaudella 2018-19 PuHu Junioreiden pallokerhot jakautuvat neljään eri ikäryhmään:

  • Pojat 2012
  • Tytöt 2012 (yhdessä 2011-syntyneiden tyttöjen kanssa)
  • 4-6 -vuotiaat (pojat ja tytöt yhdessä)
  • 2-4 -vuotiaat (aikuis-lapsiryhmä, pojat ja tytöt yhdessä)

2012-syntyneiden poikien ja tyttöjen ryhmät järjestetään joukkuetoiminnan muodossa. Harjoittelu toteutetaan edelleen leikinomaisesti, mutta sisältää enemmän koripallollisten taitojen ja elementtien harjoittelua, kun taas 4-6 -vuotiaiden pallokerhotoiminta on vastaavasti luonteeltaan enemmän yleisliikunnallista koripalloa apuna käyttäen. 2-4 -vuotiaiden toiminta on karkeamotoristen taitojen hiomista oman vanhemman tai läheisen tukemana.

Kenelle ryhmät on suunnattu?

  • 2012-syntyneiden ryhmä on suunnattu lapsille, joilla on kiinnostusta jo varsinaiseen koripallon pelaamiseen ja kisailuun. Ryhmä osallistuu muutaman kerran kaudessa yhden päivän pelitapahtumaan.
  • 4-6 -vuotiaiden pallokerho on suunnattu lapsille, joita kiinnostaa koripallo, pallopelit yleisesti tai vaikka ihan vain mukava ryhmäliikuntaharrastus. Ryhmä ei osallistu varsinaisiin ottelutapahtumiin.
  • 2-4 -vuotiaiden aikuis-lapsiryhmä on suunnattu lapsille, jotka tarvitsevat vielä läheisen tukea liikuntaharrastuksessaan. Ryhmä ei osallistu ottelutapahtumiin.


PuHu Juniorit on myös palkannut pallokerhojen organisoimista ja sisältöjen kehittämistä varten pallokerhokoordinaattorin, jonka tehtävän ottaa vastaan PuHu:ssa jo aikaisemmin pallokerhossa ja juniorijoukkueissa valmentanut Heikki Venhola. Hänen työnkuvansa on vastata pallokerhotoiminnasta, parantaa sen laatua luomalla yhteisiä toiminta- ja harjoittelumalleja sekä kouluttamalla pallokerhovalmentajia. Heikki on kaudella 2018-19 myös 2011- ja 2009-poikien päävalmentaja.

Pallokerhojen ilmoittautuminen avataan elokuun alussa ja toiminta käynnistyy syyskuun alussa.

Lisätiedot:

Timo Nieminen
valmennuspäällikkö
050 522 9353


Heikki Venhola
pallokerhokoordinaattori
050 326 3062