MIKKO KOIVISTO JA ANTTO NIKKARINEN MUKANA PUHUN KESÄLEIREILLÄ - ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

PuHun suositut kesäleirit järjestetään jälleen kesäkuun alussa Martinlaakson koululla. Ensimmäinen leiri pidetään 4.-8.6. ja toinen leiri 11.-15.6. Kummallekin leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2006-2010 syntyneet lapset.

Leirillä on ohjattua toimintaa päivittäin klo 9.00-15.00. Leirin ohjaajat ovat kuitenkin paikalla jo klo 8.30 alkaen ja iltapäivällä klo 16.00 asti, joten lapsen leiripäivä voi tarvittaessa kestää klo 8.30-16.00.

Ensimmäisellä leirillä on yhtenä ohjaajana PuHun kasvatti, nykyisin Salon Vilppaassa ja Susijengissä pelaava Mikko Koivisto. Mikko tunnetaan yhtenä Suomen parhaista kaukoheittäjistä ja leirillä keskitytäänkin Mikon ja muiden ohjaajien opastuksella heittotekniikan kehittämiseen.

Toisella leirillä on yhtenä ohjaajana PuHun kasvatti, nykyisin KTP:ssa ja Susijengissä pelaava Antto Nikkarinen. Anton parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu mm. erinomainen syöttötaito ja leirin kantavana teemana onkin syöttö- ja muun tekniikan kehittäminen.

Leirien hinnat ovat:

* yksi leiri PuHun jäsenille 150 €

* yksi leiri muille kuin PuHun jäsenille 175 €

* kaksi leiriä PuHun jäsenille 270 €

* kaksi leiriä muille kuin PuHun jäsenille 315 €

 

Hintaan sisältyy lounas ja välipala kunakin leiripäivänä sekä leiripaita.

Kummallekin leirille otetaan mukaan 60 ensiksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuneille tulee varausmaksu 50 euroa (molemmille leireille ilmoittautuneille 100 euroa) MyClubin kautta sähköpostiin. Ilmoittautuminen tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu. Loppuosasta maksua tulee erillinen lasku.

Varausmaksua ei palauteta, vaikka ei pääsisi osallistumaan leirille.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT:

Mikon heittoleiri

 

 

 

 

 

 

Anton taitoleiri

 

 

 

 

 

 

Molemmat leirit

 

 

 

 

TERVETULOA PUHUN KESÄLEIREILLE PITÄMÄÄN HAUSKAA JA KEHITTÄMÄÄN KORIPALLOTAITOJA TODELLISTEN KORIPALLOAMMATTILAISTEN OHJAUKSESSA!