JUKKA ”MANZU” MANTERE PÄÄTOIMISEKSI VALMENTAJAKSI PUHUUN

Kaudesta 2017-2018 alkaen PuHu Junioreissa työskentelee kaksi päätoimista valmentajaa. Toinen näistä on Vaasan Salamista pääkaupunkiseudulle paluun tekevä Jukka Mantere.

PuHu Juniorit saa alkavalle kaudelle valmennustiiminsä vahvistukseksi roppakaupalla kokemusta. Seura on sopinut, että Jukka Mantere aloittaa päätoimisena valmentajana 1.6.2017 alkaen.

Mantereen cv valmentajana on pitkä ja komeaa luettavaa. Kokemusta löytyy vuosikymmenien ajalta eri tasoilla valmentamisesta. Maajoukkuetoiminnassa hän on toiminut Naisten maajoukkueen päävalmentajana 1985-1987 sekä kunnostautunut mm. vastustajien scouttaamisessa ja video-koordinaattorina. Seurapuolella kokemusta on vuodesta 1973 alkaen ja matkan varrella on valmennettavina ollut mm. sekä miesten että naisten Korisliiga-joukkueita. Lisäksi Mantere on kunnostautunut valmentajien kouluttajana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Erikoisosaamisalueekseen valmentajana hän kokee koripallotaitojen opettamisen liikkumisesta aina erilaisiin heittoihin.

Viimeisen kahden kauden ajan Mantere on toiminut oman kasvattajaseuransa Vaasan Salamien valmennuspäällikkönä valmentaen samalla seuran edustusjoukkuetta sekä juniorijoukkueita. Nyt kuitenkin paluu pääkaupunkiseudulle houkuttelee ja valmennustehtävät PuHussa antavat tähän hienon mahdollisuuden.

PuHussa Mantere vastaa kesäkuusta alkaen B-poikien (harjoittelevat kahdessa ryhmässä) ja C-tyttöjen valmennuksesta. Lisäksi hän osallistuu Vantaan Kaupungin kanssa yhteistyössä toimivan URHEA (urheiluakatemia) valmennukseen.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Jorma Kuparinen, 0400432372,