JANI SALO PÄÄTOIMISEKSI VALMENTAJAKSI PUHUUN

PuHu Juniorit on tehnyt sopimuksen uuden päätoimisen valmentajan kanssa 1.6.2017 alkaen. Tehtävän ottaa vastaan 29-vuotias vantaalainen Jani Salo.

Nuoresta iästään huolimatta Salo on jo kohtuullisen kokenut valmentaja. Valmennusura alkoi noin 10 vuotta sitten Rekolan Urheilijoissa. Viimeisen viiden kauden aikana hän on valmentanut Helsingin NMKY:ssä A- ja B-ikäisten poikien joukkueita valtakunnallisilla sarjatasoilla sekä toiminut Sotungin lukiossa akatemiavalmentajana.

PuHussa Salo tulee työskentelemään A-poikien sekä 07-08 -syntyneiden tyttöjen päävalmentajana. Lisäksi hän on yksi Vantaan Kaupungin kanssa yhteistyössä toimivan URHEA-akatemian valmentajista ja osallistuu aktiivisesti mm. erilaisiin seuran promootiotehtäviin.

PuHun ensi kauden A-pojille järjestetään infotilaisuus keskiviikkona 26.4. klo 19.45 alkaen Martinlaakson koulun auditoriossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös seuran ulkopuoliset vuosina 1999-2001 syntyneet 
pojat, jotka ovat halukkaita tulevana kautena liittymään A-poikien SM-sarjapaikkaa tavoittelevaan joukkueeseen. Lahjakkaimmilla A-ikäisillä on mahdollisuus päästä harjoittelemaan miesten edustusjoukkueen mukana ja mahdollisesti myös pelaamaan miesten 1DB-sarjassa.

Lisäksi tulevalle kaudelle ovat PuHun päävalmentajista sopimuksen allekirjoittaneet jo Mikko Mantere ja Pihla Nikkarinen. Mantereen sopimus on kaksivuotinen ja hän jatkaa sekä 2005 että 2010 syntyneiden poikien vastuuvalmentajana. Nikkarisen toimenkuvaan kuuluu vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen valmennuksen lisäksi mm. Ricoh-turnauksen turnausassistentin tehtävät.

Lisää uutisia ensi kauden valmennukseen liittyen on luvassa aivan lähiviikkoina.