BC LePi-PuHu35: 106-66 (48-34)

Lähtöaskeleet: PuHun tammikuu on ollut karu. Sairaslista on karttunut joka viikonloppu ja viesti on ollut jo viidelle pelaajalle aina sama -"elokuussa sitten taas". Näillä lähtökohdilla vieraspeliin sarjajohtajaa vastaan lähdettiin viiden pelaajan voimin ja siinähän ei hyvin käy.

Matsi: Kun vielä ottelun alussa hyvätkin heitot kierivät raudoista ulos, oli ero parissa minuutissa 10 pistettä. Tämän myötä tempo laski ja Nokia tyytyi kierrättämään palloa niin kauan, että hyvä heittopaikka löytyi. Tai sitten se juoksi puolinopeasta ylivoimahyökkäyksen. PuHun peli toimi sinänsä mainiosti 5vs5-peleissä, joten tauolle lähdettiin näennäisen tiukalla 15 pinnan erolla.

Kolmannen jakson alkuun vieraat kuroivat eron vielä kertaalleen alle 15 pisteen, mutta sen jälkeen kyyti oli polttoaineen loppuessa kylmää. Lopputulokseen 106-66 voivat molemmat joukkueet olla tyytyväisiä.

Nokialla on seniorikoriksen osalta hyvä pössis. Edustusjoukkueen samanaikainen ottelu Salossa verotti katsojia, mutta silti lehtereille oli vaivautunut yli 50 katsojaa. Harmi ettei ottelusta saatu tämän tasokkaampaa.

Pyhä Riihelä tyytyi passailemaan heittopaikkoja kavereille, samoin Harjula. Kaaren takaa Laihanen ja Ovaska nakuttivat tarkasti ja Rintalalla riitti vauhtia nopeita hyökkäyksiä päättämään. Kaiken kaikkiaan aika hyvä joukkue.

PuHulta Riihimäki jaksoi vääntää korin alla 20 minuuttia. Loppuajan korinteosta vastasivat Turunen ja Kaijansinkko.

Nokia: Riihelä 10, Selin 8, Koivisto 7, Laihanen 14, Ovaska 16, Harjula 18, Rintala 17, Halme 16

PuHu: Kaijansinkko 22, Kivipuro 6, Saano 4, Riihimäki 15, Turunen 19

Entä sittten? Toivottavasti Nokia voittaa runkosarjan ja saa finaaliottelun kotiluolaan. Silloin varmaan kolkutellaan 500 katsojan määrää. 

Kotijoukkueelle Fair Play-palkinto vastustajan pukukoppiin toimitetuista maukkaista makkaroista kera herkullisen sinapin!