PuHu35-ToPo 80-67 (40-31)

Lähtöaskeleet: Finaalijuna taitaa olla Hukkien osalta jo mennyt, mutta pronssiin on vielä ohkaiset mahdollisuudet. ToPo on Yökoriksen kanssa vielä kiikarikerhossa.

Matsi: ToPon heitot lähtivät alusta lähtien odotetusti lähinnä Kohilan ja Suhosen käsistä. Jokerina olikin Pajari, joka tuntui purjehtivan jatkuvasti vapaisiin paikkoihin -saldona 8 pinnaa avausjaksolle. Pajarin toimesta ToPon hyökkäys olikin yllättävän hyvää ja ensimmäinen kymppi vieraille 22-23.

Toisella kympillä Hukkien puolustus parani huomattavasti ja Pajarikin alkoi vähitellen piiputtamaan. Saarikosken heitoilla ToPo sinnitteli vielä mukana, mutta Hukkien rosterin laajuus ja kovempi tempo alkoi näkyä. Etenkin kun Dufvan heittokäsi tuntui olevan kuumana. 18-12.

Ison tauon jälkeen Hukat rankaisi läheltä ja kaukaa kuuden miehen onnistuessa korinteossa. ToPo alkoi olla yhä enemmän Suhosen ratkaisujen varassa. Eroa olisi voinut tulla huomattavasti enemmänkin, mutta Hukkien laittaessa kentälle 4 kpl 4-5 paikan pelaajaa, alkoi idea olla aika hukassa. 25-13 ja ToPo oli ihan naatti19

Viimeisellä jaksolla pelailtiin vailla järkeä. Suhosella riitti energiaa 11 pisteen verran. 15-19.

ToPolta Kohila veti ensimmäiset 20 minuuttia todella vahvasti. Suhosen kunto riitti mainiosti loppuun asti ja Saarikoski heitti harvat heittonsa hyvällä prosentilla sisään. Muilla olikin sitten vähän vaikeampaa.

Hukat malttoi kierrättää palloa melko hyvin ja etenkin avauspuolikkaalla läskipaikka aukesi ajoittain todella näyttävillä syöttökuvioilla. Dufva ei heittoaan ujostele ja tänään ne siivittivät Hukat karkumatkalle. Ollila nosteli lähietäisyydeltä tasaiseen tahtiin kivan määrän pisteitä. 

Hukat: Kaijansinkko 10, Ollila 17, Korhonen 10, Virtanen 10, Kivipuro -, Riihimäki 10, Dufva 17, Kokkonen 6

ToPo: Eskelinen 2, Kohila 18, Suhonen 19, Saarikoski 10, Laiho -, H. Venhola -, T. Venhola 6, Pajari 12, Rautala -.

Entä sitten? ToPo ei taida varsin kovatasoisessa sarjassa tällä kaudella päästä kiikarikerhosta. 

Hukille voitto tiesi sitä, että pronssiin on vielä ohkaiset mahdollisuudet. Pronssi tosin edellyttää yllärivoittoa kärkikolmikon joukkueesta ja sopivia ristiinpelaamisia. Vähän tässä on sellainen etiäinen, että Yökoris hämmentää vielä muutamalla voitolla mukavasti sarjaa.