logo

FLAMINGO SPAN TARJOUS TURNAUSVIERAILLE

Flamingo Spa tarjoaa turnausviikonlopun ajan pe-su 25.-27.1.2019 -50% alennuksen kaikista normaalihintaisista sisäänpääsylipuista. Saat edun näyttämällä Ricoh -turnauspassia tai sanomalla "RICOH" kassalla. Etu on henkilökohtainen ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Mitään erillisiä lipukkeita ei siis tarvita.

Tämä tarjous kannattaa hyödyntää, jos teillä jää pelien väliin jossain kohti sopivasti aikaa! Lisätietoja: https://www.flamingospa.fi/

KAIKKI TURNAUSPELIT KATSOTTAVISSA SUORANA!

Ensimmäistä kertaa Suomessa turnauksen kaikki ottelut ovat katsottavissa suorina lähetyksinä! Tarjoamallamme All Access -paketilla voit katsoa niistä vaikka jokaisen sekä suorana että jälkikäteen tallennettuina! Lisäksi kaikki ottelut ovat vielä turnauksen jälkeenkin tallennettavissa omaan käyttöösi rajoituksetta.

All Access -paketti on ennakkotilaajille tarjouksessa rajoitetun ajan. Tilauksen avulla kaikki perheenjäsenet ja ystävät, jotka eivät pääse mestaruustaistoon paikan päälle, voivat osallistua turnaukseen vaikka kotisohvallaan.

Ennakkotarjouksena kaikki turnauksen ottelut ja tallenteet - vain 10 euroa!

Ennakkotarjous on voimassa 24.1. asti. Tämän jälkeen All Access -paketti maksaa turnauksen ajan 15 euroa.

Alla linkki All Access -paketin tarjoustilaukseen sekä lisätietoa palvelusta. Linkkiä voi vapaasti jakaa kaikille kiinnostuneille.

https://solidsport.com/ricohtournament/all_access

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ricoh-turnaus tarjoaa tämän kaltaista palvelua. Me yhdessä SolidSportin kanssa teemme kaikkemme, että kaikki striimit toimivat hyvin. Jos kuitenkin ilmenee mitä tahansa ongelmia, olethan yhteydessä osoitteeseen , niin pyrimme korjaamaan puutteet mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Jorma Kuparinen

0400 432372

ENERGIA-AREENAN KORISLIIGA-OTTELUUN VIELÄ JONKIN VERRAN PAIKKOJA JÄLJELLÄ

20-vuotisjuhlaturnauksen kunniaksi pelataan turnauslauantaina 26.1. klo 19.30 alkaen Vantaan Energia Areenalla Korisliiga-ottelu Helsinki Seagulls - Ura Basket Kaarina. Tarjoamme osallistuvilta joukkueilta saamiemme ennakkoilmoitusten mukaisesti  Kisapassilla ilmaisen sisäänpääsyn otteluun.

Energia-Areenalla on vielä jonkin verran paikkoja tuohon otteluun ja noiden paikkojen lipunmyynti on nyt käynnistynyt. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti ja tehdä lipputilaus osoitteessa:

https://www.tiketti.fi/helsinki-seagulls-ura-basket-energia-areena-vantaa-lippuja/59759?b=1

Lipun hinta vain 12 €. Alle 12-vuotiaille lapsille 7 €.

RICOH TURNAUKSEN 2019 OTTELUOHJELMAT JULKAISTU

XX Ricoh turnauksen, 294 joukkueen ja 674 ottelun, otteluohjelmat on julkaistu ja ne löytyy osoitteesta:

https://ricoh.torneopal.fi/

KORISPISTE MUKANA RICOH-TURNAUKSESSA

Kotimainen koripallon erikoisliike Korispiste on jälleen vahvasti mukana Ricoh-turnauksessa. Korispisteen myymälä sijaitsee Energia Areenalla ja on avoinna seuraavasti:

pe 25.1. 15.00-20.00

la 26.1. 9.00-20.30

su 27.1. 9.00-17.00

Myymälästä löytyy mm. koriskenkiä, palloja, NBA-tuotteita, McDavid tukia ja suojia, valmennustarvikkeita, yms oheistarvikkeita. Useita turnaustarjouksia, mm. kaikki kengät vähintään 20% normaalihinnoista.

Kannattaa varata pelien lomasta aikaa tulla koko joukkueen voimin tutustumaan Korispisteen tuotteisiin! Maksuvälineenä käy yleisimmät kortit ja käteinen.